Hvad er den rigtige køkkenvask til dit hjem

Hvis du er fan af det øverste monterede udsender, skal du ikke søge længere end denne topmount køkkenvask fra Ruvati. Denne 33-tommers vask viser den perfekte blanding af byggekvalitet, æstetik og funktionalitet.

Sinkens ydre dimensioner er 33 cm x 22 cm, alt fra overdimensionerede gryder og pander til fuld størrelse fadder passer nemt ind. Et lodret rum på 10 cm sikrer, at du har tilstrækkelig clearance til at arbejde med.

Fra et pålideligt mærke er vasken naturligvis fremstillet af rustfrit stål T-304 og er derfor korrosionsbestandigt. Desuden har vasken en børstet finish af kommerciel kvalitet, som er mere modstandsdygtig end den generiske satin finish. En børstet finish giver også vasken et matchende udseende til dine andre køkkenapparater.

Vaskens bund er belagt med tyk gummipolstring for at sikre minimal støjproduktion. Denne drop-in køkkenvaske sport nul radius skarpe kanter giver det et elegant moderne look. Denne bestemmelse kommer imidlertid kompromiser til at nå de skarpe kanter og akutte hjørner. Fremadrettet er bunden af ​​vasken designet med riller, der er faldet ned mod 3,5-tommers drænåbning for at lette dræningen. Basen er yderligere beskyttet mod ridser af et rustfrit stål net, som vi ville forvente.

Se hvorfor du skal vælge netop denne vask

Finkanten af ​​vasken har 4 forborede huller dedikeret til en vandhane og andre armaturer. Den centrale (mindre) ene er til vandhanen. De andre tre huller har hulplugger af rustfrit stål, hvis du ikke behøver dem på installationstidspunktet. Åh, og forresten, nævnede jeg, hvor hurtigt det er at installere det? Sagen hedder en “drop-in” trods alt.

Den eneste fejl, jeg kan påpege her er, at de skarpe kanter og akutte hjørner måske ophobes over tid. Jeg er imidlertid personligt overbevist om, at RVH8001 fra Ruvati er en af ​​de bedste Topmount dræn på markedet. Denne vask er også dækket af en begrænset levetidsgaranti.

Selv om alle modeller på min liste har enestående kundefeedback, er denne Undermount køkkenvask fra ZUHNE et hak højere. Tal om værdi for pengene, kvalitetsstandarder og eftersalgsservice. Mærket har det hele afbalanceret og forbliver derfor folks favorit.

Denne Undermount køkkenvaskeform ZUHNE er meget rimeligt prissat i forhold til lignende modeller fra andre mærker. Derudover leveres det også med ekstra praktisk tilbehør, herunder en perforeret kolander, svampholder, afløbsfilter og en stop. Den kolander hviler dog over din tæller i modsætning til i Ruvati RVH8300, hvor den havde dedikerede ledges.

Se de kvalitetsvaske der findes

ZUHNE Modena Undermount køkkenvask er fremstillet i form af 16-guage T-304 grade rustfrit stål som begunstiget af brugerne. Vasken har desuden en børstet satin finish, så det er let at rengøre. Også denne finish gør bassinet et matchende udseende med din vandhane og andre rustfrit stål apparater.

I overensstemmelse med forventningerne leveres køkkenvasken med en rustfri stålrister, som beskytter bunden af ​​vasken mod ridser. Også bunden af ​​vasken er udformet med riller, der fører mod afløbsåbningen for at sikre bedre dræning. Desuden er denne vask udstyret med avanceret lydisoleringsteknologi, hvilket gør det til et ultimativt køleskab.

Kanten og hjørnerne af vasken er ikke skarpe 90 graders sving, men ret jævne kurver gør det nemmere at nå og rense dem. For under kr200 tror jeg det er en stjæleaftale. Kvaliteten af ​​det anvendte materiale og komplementære tilbehør var alene prisværdigt til en sådan pris, og mærket tæller det også med en livstidsgaranti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *