Hvad er godt teambuilding?

Teambuildings aktiviteter kan nogle gange være et hit og nogle gange en miss. Du har brug for den rigtige form for aktivitet for din gruppe, der har dem til at koordinere og samarbejde, og styrke deres personlige såvel som gruppe potenser. Fordi velvalgte teambuildings aktiviteter vil give fordel for organisationen, er det meget vigtigt at vælge den rigtige aktivitet for dit team.

Teambuildings aktiviteter kan klassificeres i tre hovedkategorier en rekreativ, bevidsthedsrelateret og udviklingsmæssig.

Rekreative a Disse aktiviteter er dem, der kan engagere, underholde og stimulere deltagerne. De fokuserer på socialisering som at komme sammen med andre, opretholde relationer mv. Dette hjælper enkeltpersoner til at komme godt sammen med deres kolleger, seniorer, juniorer og klienter på arbejdspladsen.

Se de bedste former der er at finde

Bevidsthedsrelateret a Disse aktiviteter er dem der introducerer nye koncepter, færdigheder og strategier. Disse er gjort på en måde, der gør det mere engagerende og mindeværdigt.

Udviklingsmæssige a Disse aktiviteter omfatter forretningsmål, læringsresultater, styrker og svagheder og muligheder for at forbedre relationer, processer og resultater.

Du kan samarbejde med MARG, lederen af ​​teambyggetræning i Bangalore, for at lette og vælge den mest hensigtsmæssige gruppe- eller teambuilding for dit team. Du skal dog huske, at aktiviteten skal supplere din gruppe og mål.

Du skal vælge meget klogt for dine forretningsmæssige fordele. Du skal huske, hvad du ønsker at opnå for dit hold. Få al information om dit hold, de problemer, du står overfor, og effektivitetsniveauet i dit team opført for at hjælpe dig med at beslutte dig bedre. Hvis du giver alle dine oplysninger til din teambuildings partner, kan du både identificere og skabe den rigtige aktivitet for din organisation.

Hvordan fungerer teambuilding

Lav en liste over din teams størrelse, demografi, dynamik og alle andre detaljer. Lad din partner vide om mulige steder og sandsynlige datoer, og om du vil have noget konkurrencedygtigt eller ikke-konkurrencedygtigt. Lad dem vide, hvilke resultater du leder efter fra aktiviteterne.

Du har brug for en professionel teambuildings partner, der har en liste over forskellige aktivitetsmuligheder baseret på forskellige erhvervskategorier for at hjælpe dig. En organisation, der har evnen til at opbygge teambuildings aktiviteter for større grupper uden kompromis, er den perfekte til at passe på. Og MARG har det hele. Vi har hos MARG arbejdet på dette område siden 2007 og har en række tilfredse kunder, der kommer fra forskellige forretningssegmenter og områder som it, fremstilling, forskning og udvikling, lægemidler, fast ejendom, uddannelse, publikationer mv. Vi opretter og tilpasser forskellige holdaktiviteter baseret på vores særlige klient. Uanset hvilken organisation du er, hvilket felt du er i, uanset din styrke, kan du helt stole på os og vores evner for at give dig de bedste resultater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *