Rejser til barcelona er noget alle ønsker

Bloggere, Instagrammere, indflydelse … vi kigger på de bedste blogs om Barcelona og de mennesker, der ligger bag dem. Uanset om du leder efter rejse råd, fantastiske billeder, restaurant anbefalinger eller politisk mening finder du de webadresser, du leder efter nedenfor …

Engang plejede folk at holde dagbøger. Og så gem dem væk, og sørg for, at ingen nogensinde læser dem. Hvilket var meningsløst virkelig. Disse dage, takket være glæden ved (ikke så) moderne teknologi, er folk meget mere tilbøjelige til at skrive blogs end en journal, uden frygt for at udgive dem på www. og med vilje dele deres tips, viden, indsigt og historier med fremmede i hele verden …

Utvivlsomt er et af det 21. århundredes mest demokratiske værktøjer, blogger ikke kun en stemme til hverdagen, men de kan også være en meget praktisk og underholdende informationskilde.

På Barcelona Life har vi taget tid til at udarbejde en kort liste over vores yndlings Barcelona blogs og fotoblogs (samt mange andre i Spanien), og vi håber du nyder at læse dem så meget som vi gør.

Se de fantastiske byer i barcelona

En af vores foretrukne lokale bloggere voksede Jessica op i Californien, men besluttede at hæve LA vibes for en mere europæisk livsstil. Hun deler masser af gode tips om fester og ting at lave, samt rapportering om hendes rejser i resten af ​​Spanien og Europa. Faktisk elsker vi sit arbejde så meget, at vi ofte inviterer hende til at bidrage til Barcelona Life! Se vores vejledninger om at få mest muligt ud af september, ting at lave på et budget og Barcelonas bedste brunchpletter.

HomagetoBCN

Henvisning Orwells klassiske opus på Catalonien er en fantastisk måde at få os til med, hvad du laver, og Rob Dobsons blog er en af ​​de bedste og længste løb i Barcelona. Hans serie af “perfekte dage”, hvor han inviterer beboere af alle trosbekendelser og farver til at dele deres perfekte fantasi 24 timer i byen, er særligt sjovt, da de åbner op for nogle nye insiderperspektiver og tips, som endda krydrede Barcelonins måske har savnet.

Rejser til barcelona er fantastiske

Et forholdsvis nyt barn i blokken har forfatter Dan dækket en utrolig mængde på kort tid, hvilket gør hans blog en af ​​de facto til ressourcer til planlægning af enhver tur til Barcelona. Enhver første gang besøgende til byen vil være i stand til at glimt masser af ædelstene fra hans ting at gøre, hvor man kan bo og hvor man kan spise sektioner, mens lokalbefolkningen vil nyde sin ekskursioner sektion, der afslører nogle mindre kendte dagture muligheder omkring Catalonien. En talentfuld fotograf, alle hans indlæg har fantastiske fotografier på hele webstedet, mens hans Instagram-konto er fyldt med humørlige sorte og hvide bybilleder. Se vores rejser til barcelona

Barcelona Photoblog

Udforsk Barcelona gennem linsen til Carlos Lorenzo med denne fantastiske foto blog, som har været chronicling byen siden vej tilbage i 2006 og stadig stærk. Alle billederne er annoteret og giver kontekst og indsigt i den arresterende række af billeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *