Snickers bare er lette at lave selv.

Dec 8, 2018Gør dig klar til aldrig at købe en anden Snickers bar igen! Disse hjemmelavede Snickers barer vil vælte dig omkuld. De er fyldige, dekadente og smager ligesom den købte version. Denne opskrift indeholder et lag med jordnød karamel på toppen af ​​en lys peanut nougat, der alle er indblandet i lækker chokolade. Det har flere trin og udvidede køleperioder, så sørg for at planlægge dig, når du gør det. God appetit!


Line en 9×13 pande med aluminiumsfolie og spray folien med nonstick madlavning spray. Først lavt lag af peanut karamel. Kombiner 1 kop majssirup, fløden, mælken, 1,5 kopper sukker og saltet i en medium kasserolle over medium varme. Rør kontinuerligt til sukkeret er smeltet, og blandingen er glat. Vask ned siderne af gryden med en våd konditor børste for at forhindre sukker krystaller at danne. Indsæt et sliktermometer og bring koge i sliket. Omrøring af og til koges karamel til 240 F (softball-scenen). Når sliket har nået den rette temperatur, fjern det fra varmen og rør omgående i jordnødderne. Hæld candy i den forberedte pande og glat det i et jævnt lag. Mens karamel sæt, lav peanut nougat. Anbring de resterende 1 kop majssirup, vandet og de resterende 1,5 kopper sukker i en medium kasserolle over medium varme. Rør konstant indtil sukkeret er opløst, og indsæt et sliktermometer.

Snickers er den lækreste chokolade bar

Fortsæt med at koge siruppen, indtil den når 246 F. Mens sukker siruppen koger, sæt æggehvilet i skålen af ​​en stor stativblander. Pisk de hvide på høj hastighed, indtil stive toppe form. Stop blanderen, når de danner, så æggebakkerne ikke er overbesejrede og smuldrede. Når sukker siruppen har nået 246 F, fjern den fra varmen. Drej blanderen til høj, og mixerens løb, hæld sukker siruppen langsomt i en tynd strøm. Pisk de hvide i to minutter, indtil den er blandet, men stadig tynd.


Tilsæt jordnøddesmørret og vanillet til blandingen og tænd mixeren kort for at indarbejde ingredienserne. Når nougaten er blandet og homogen, hæld den over karamellen i 9×13 panden. Chill blandingen til fast, mindst 4 timer eller natten over. Når nougat- og peanutlagene er helt indstillede og faste, skal du lave chokoladen til dipping. Placer chokolade candy belægningen i en stor mikrobølge-sikker skål og mikrobølgeovn det indtil smeltet, omrør efter hvert minut for at forhindre overophedning. Rør den smeltede chokolade og lad den sidde ved stuetemperatur i ca. 5 minutter for at afkøle den lidt. Mens chokoladen køler, skal du fjerne sliket fra køleskabet og trække på folien for at løfte sliket fra panden. Ved hjælp af en skarp kniv skal du skære candy i halvdelen og derefter skære hver halvdel i ni stykker, for i alt 18 snickers bars. Læg en bageplade med folie og sæt det i nærheden. Brug to gafler eller dyppeværktøjer, sænk en snickers bar i den smeltede chokolade, karamel side vendt opad. Fjern stangen fra chokoladen, så den overskydende chokolade kan dryppe ned i skålen. Placer den dyppet snickers bar på folie-foret ark. Gentag dypningen med de resterende snickers barer og chokolade, og sæt stængerne i køleskabet i 10 minutter for at indstille chokoladen. Når de er indstillet, kan stængerne serveres straks. Opbevar resterende søjler i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til en uge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *