Vælg de rigtige escape rooms, for at få en god underholdning

En af de mest spændende aspekter ved at deltage i et escape room er, at du aldrig rigtig ved hvad du kan forvente, men du kan stadig gøre din due diligence til at komme forberedt! Ligesom os elsker du sandsynligvis at gøre escape room, eller hvis du ikke gør det, er det sandsynligvis på grund af at du aldrig lykkes med at undslippe en! Ligesom med noget, jo mere du deltager i at flygte i rummets spil, desto bedre vil du få. Må ikke falde i fælden for at forvente, at hvert rum skal kræve den samme strategi. Forskellige rømningsværelser præsenterer forskellige typer udfordringer. For eksempel er Ilocked Escape-rum ikke dine sædvanlige “nøgle- og lås jagter”, men vi vil ikke give væk nogen spoilere! Når det er sagt, vil hvert flugtværelse kræve – til en vis grad – de samme grundlæggende færdigheder, der skal anvendes uanset tema eller stil på rummet. Efter lidt øvelse vil du være i stand til at tackle ny flugt i rumspilene mere effektivt og undgå at spilde tid, hvor du måske har gjort det tidligere. Husk følgende forslag, og du begynder at tælle op med succesfulde undslippe på ingen tid!

Se de bedste forslag til dig i et escape room

Tip # 1. Vælg en gruppe mennesker, der arbejder godt sammen

Virkelig det vigtigste er at deltage i et værelse med folk, du nyder at være omkring, undslippe er fantastisk, men det vigtigste er, at du har det godt sammen med dine ledsagere. For den højeste chance for succes skal du i det mindste føle dig komfortabel med at kommunikere med alle medlemmer af din fest og ligesom på et holdbaseret quizshow består de allerbedste hold af forskellige sind. Når alle tænker på samme måde, indsnævrer du dit kollektive bikersind. Hvis du kan bygge en fest af mennesker, der hver især har deres egne specialiteter fra kreativ til analytisk, vil du være bedre forberedt på et bredere udvalg af puslespil. Det er også bedst at du forlader noget “ego” ved døren, hvis nogen nægter at acceptere, at de er forkerte om et puslespil, hurtigt spiser din tid og argumenter, er det sidste du har brug for på et sted som dette. Vi anbefaler også, inden du deltager, med en hurtig briefing med alle for at etablere nogle grundregler for høflighed og kommunikation.

Hvad er et godt escape room?

Du ønsker måske at tildele vage roller som søger, men sandsynligheden er, at sådanne titler / roller vil blive opløst, når du opdager et rums karakter.

Når du deltager i et escape room, kan du være fristet til at bringe din eftertragtede følelse af glamour / stil med dig, men vi må anbefale at bære dine foretrukne kr 200 par jeans. Når alt kommer til alt, kan du ende med at lede efter ledetråde i krybningsrum, klatre stiger og gå gennem hemmelige passager. Brug løstsiddende tøj, komfortable sko (træner) og undgå ting, der sandsynligvis vil blive fanget på genstande eller rive ved sømmene, mens du sidder ned! Intet kommer til at ske, der kan betragtes som atletisk, men ikke desto mindre vil du have glæde af at føle dig mere fleksibel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *